John1-April-2013Korte Bio: bedrijfseconoom, accountant en parttime freelance fotograaf vanaf 1986 maar sinds 2007 full time werkzaam als financieel expert, fotograaf en organisator bij mijn bedrijf ‘MeerdaneenWebsite’.  Sinds 2008 werk ik voor de digitale lokale krant ‘Tilburgers.nl’  waarvan ik tevens de medeoprichter ben.

Als redacteur schrijf ik ook nieuwsartikelen voor Tilburgers.nl, en doe regelmatig onderzoek, waaronder de Tilburgse Herdgangen. Een van mijn specialiteiten zijn  interviews, waarvan er inmiddels 38 online staan op Tilburgers.nl.

Ik ben na de militaire dienst in Seedorf in 1987 mijn carrière begonnen als bedrijfskundige en bedrijfseconoom bij een chemische multinational in Waalwijk. In diverse functies ben ik bij Stahl International werkzaam geweest tot 2005 waarna ik mijn eigen bedrijf begonnen ben.

Ik ben te bereiken via de email van  john@tilburgers.nl of john@meerdaneenwebsite.nl en ook via telefoonnummer 06  53514583

Een selectie van de foto-collectie is hier te via de fotoverhalen te bekijken: